Liga 3

Câte bilete s-au vândut la ultimul meci pe Giulești » Daniel Pancu, declarații emoționante la ultima conferință ca jucător: "Mândru de destinul meu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 November 2018

Stadionul din Giulești va găzdui sâmbătă ultima partidă înainte de a fi modernizat pentru EURO 2020. Totodată, Daniel Pancu se va retrage din activitatea fotbalistică.

  • Rapid - Înainte Modelu este sâmbătă, de la 17:30, liveTEXT pe GSP.ro.

"Este un moment emoţionant, am apucat să spun că îmi doresc să joc câteva minute la ultimul meci oficial al Rapidului pe Giuleşti. Am apucat să fac această promisiune la rugămintea multora, mâine probabil voi fi pe teren, sigur voi fi pe teren undeva în finalul meciului.

Va fi o situaţia cu totul şi cu totul specială, pentru cei veniţi în vară nu a mai existat acest lucru, probabil că va veni multă lume la stadion, este un eveniment pentru suporteri, cei care şi-au petrecut o mare parte din viaţă aici sau cei mai tineri care îşi vor petrece restul vieţii în locul acesta", a declarat Daniel Pancu astăzi, la conferința de presă care prefațează evenimentul.

Stadionul va fi plin

Până astăzi, ora 18:00, oficialii giuleșteni anunțau că s-au vândut peste 5.000 de bilete. Tichetele pot fi achiziționate în continuare online, de AICI.

Casele de bilete vor fi deschide și în ziua meciului, după ora 12:00.

Bilete speciale

Bilete pentru partida cu Înainte Modelu vor fi unele speciale. Daniel Pancu le-a semnat personal, transmițându-le fanilor un mesaj: "Mereu unul dintre voi, mândru de destinul meu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.