Liga 1

DINAMO - GAZ METAN 1-1 // VIDEO + FOTO Eroare gravă de arbitraj: penalty CLAR neacordat oaspeților

+2 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 November 2018

Dinamo și Gaz Metan au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 16 din Liga 1. Oaspeții au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 36 al partidei. 

O centrare din flancul stâng al atacului formației lui Mihai Teja a ajuns la Fofana. Mingea reluată cu capul de fundașul din Guinea a fost oprită cu mâna de Katsikas. 

Fotbaliștii medieșeni au protestat vehement, cerând o lovitură de la 11 metri, dar fără succes. "Centralul Iulian Călin", după o consultare cu asistentul, a dictat lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Carlos Fortes a șutat puternic, prin zid, dar lovitura lui a fost respinsă de panamezul Jaime Penedo. 

Și dinamoviștii au cerut penalty

În prealabil, în minutul 22, dinamoviștii au solicitat la rândul lor o lovitură de pedeapsă. Daniel Popa a căzut în careu în urma unui duel cu Marius Constantin, dar arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Vezi VIDEO cu faza AICI!

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Cascadorii râsului în "Ștefan cel Mare" » Jucătorii dinamoviști s-au făcut de râs în prima repriză

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.