Stranieri

Ce nu știe Becali despre jucătorul pe care-l dorește insistent » Jurnaliștii au spus tot: "Stă cel mai prost din toată liga la acest capitol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 November 2018

Gigi Becali îl dorește pe Andrei Ivan (21 de ani) în ofensiva FCSB, deși echipa lui Dică a avut mari probleme în acest sezon cu defensiva.

Jurnaliștii austrieci de la Heute au făcut analiza lui Rapid Viena, echipă care l-a împrumutat de la FK Krasnodar pe atacantul român. Aceștia au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru Andrei Ivan și viitorul său.

"Rapid înscrie prea puțin raportat la numărul oportunităților. Analiza noastră arată asta: Rapid Viena stă cel mai prost din toată liga la acest capitol!

Comparația făcută între numărul de goluri așteptate și cele înscrise arată că Rapid are cele mai proaste cifre: a înscris 15 goluri în 14 etape. Ocupă locul 8, iar fanii sunt furioși din cauza randamentului dat de atac.

Cvartetul ofensiv format din Alar, Ivan, Pavlovic și Berisha a reușit doar 5 goluri în campionat! Fundașii Sonnleitner, Bolingoli și Hofmann au aceleași rezultate", scrie sursa citată.

1 golîn 12 meciuri din campionat a marcat Ivan pentru Rapid Viena

 Citește și: EXCLUSIV Asta e lista de achiziţii! Becali are 9 ţinte pentru mercato din iarnă, 7 jucători din Liga 1 + Dorin Rotariu şi Andrei Ivan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.