Liga 1

Florinel Coman a răbufnit la adresa lui Dică: "Normal că mă deranjează. E haos!" + Reacția antrenorului de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 November 2018

Florinel Coman (20 de ani) a susținut o conferință de presă în care nu s-a ferit să-l critice pe Nicolae Dică pentru că nu folosește constant o echipă de bază la FCSB.

"E un haos ce se întâmplă (n.r. că FCSB se plimbă dintr-un oraș în altul la meciurile de acasă). Părerea mea e că ar trebui să se facă un «11» și să li se dea continuitate jucătorilor. Suntem jucători tineri și nu ne pică foarte bine.

E normal să mă deranjeze când sunt scos la pauză. Echipele puternice din Europa merg pe un nucleu și de aceea au rezultate. Eu pot juca și vârf împins, pot juca oriunde. Cel mai bine mă simt în bandă", a declarat Florinel Coman. 

  • Coman nu e om de bază la FCSB. În penultima partidă, 1-0 cu Astra, fotbalistul a fost titular și înlocuit în minutul 46. În următoarea partidă, 1-1 cu Dinamo, Coman a intrat pe teren imediat după pauză.

REACȚIA LUI DICĂ

Nicolae Dică a răspuns problemelor lui Coman: "Am avut accidentări, am avut suspendări. E greu să avem un «11» cristalizat. Orice antrenor și-ar dori să aibă același prim «11» meci de meci. Dar intervin accidentările, suspendările, jucători care nu trec printr-o formă bună. Și eu mi-aș dori să nu fac nicio schimbare".

6 goluriîn 15 meciuri în Liga 1 a reușit Florinel Coman la FCSB în acest sezon

  • FCSB joacă în deplasare la Poli Iași mâine de la 20:30, meci televizat de TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport și prezentat liveTEXT pe GSP.ro

Citește și: Ce nu știe Becali despre jucătorul pe care-l dorește insistent » Jurnaliștii au spus tot: "Stă cel mai prost din toată liga la acest capitol"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.