Liga 1

Două transferuri cerute urgent de Dică: "Avem nevoie de ei acum, în iarnă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 November 2018

Nicolae Dică i-a transmis prin intermediul presei patronului Gigi Becali că care nevoie urgentă de doi fundași centrali.

"Am mai avea nevoie de doi jucători, mai ales pe poziția de fundaș central. Nu am vorbit, dar clar trebuie să aducem în iarnă pe acea poziție", a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă are mari probleme pe faza defensivă, Dică a vorbit și despre o eventuală mutare a lui Darius Olaru (20 de ani) de la Gaz Metan la FCSB: "S-a spus despre mulți jucători că vor ajunge la Steaua. Nu mă gândesc acum la transferuri, dar mai avem nevoie. Olaru este un jucător care e la naționala de tineret, e de viitor".

FCSB are în lot doar doi fundași centrali de meserie: Bogdan Planici și Mihai Bălașa. Ambii au avut probleme serioase în acest sezon, ba au fost accidentați, ba au fost suspendați, iar Dică a trebuit să improvizeze mai mereu în apărare.

15 meciuriși un gol a reușit Darius Olaru în acest sezon de Liga 1 pentru Gaz Metan

Citește și: Nicolae Dică atacă un fost tehnician de la FCSB: "Mă deranjează. Știu câte telefoane primește patronul de la antrenori"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.