Campionate

River Plate - Boca Juniors // Reacții FURIBUNDE după haosul din returul finalei Copei Libertadores » Maradona a tunat: "Din cauza lui se întâmplă tot, în țara asta văd doar violență și jafuri"

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 25 noiembrie 2018

După incidentele de dinainte de River - Boca, Diego Maradona l-a pus la zid pe președintele țării, Mauricio Macri, cândva lider la Boca.

"Este cel mai prost președinte din istorie! Din cauza lui se întâmplă tot. E lamentabil ce văd în țara mea", a tunat El Pibe de Oro.

După ce turul a fost amânat 24 de ore din cauza ploilor torențiale care au inundat Bombonera, returul a fost amânat 24 de ore după clipe de o violență ieșite din comun, posibile doar în fotbalul argentinian. Maradona a tras concluzia: "E o teroare și să ieși azi pe stradă".

"În țara asta nu mai există respect, nu mai văd decât violență și jafuri. Totul se întâmplă pentru că l-am votat președinte pe Macri. Aceasta este schimbarea promisă"
Diego Maradona, legenda Argentinei

"Grupări mafiote. Afaceri murdare. Un dezastru. Când trebuie să demonstrăm ceva bun, dovedim opusul: nu suntem capabili să organizăm niciun meci de fotbal. O țară distrusă"
Martín Caparrós, editorialist argentinian la New York Times

"Venisem să văd meciul alături de copiii mei și asistăm la un spectacol grotesc. Când se va termina?"
Gabriel Omar Batistuta, fost atacant argentinian

"Dezolat de veștile primite din Argentina. Nu așa se trăiește fotbalul. Rușine!"
Carles Puyol, fost jucător Barcelona

16 fanaticisusținători ai lui River au fost arestați după incidentele de sâmbătă

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.