Liga 1

Unde e talentul lui Rednic? Comparație dezastruoasă cu Florin Bratu

Articol de Victor Vrînceanu  —  Sunday, 25 November 2018

Mircea Rednic a adunat doar 7 puncte în primele 5 meciuri de L1 de la revenire. ”Mitraliera” Florin Bratu strânsese 12.

Odată cu revenirea lui "Puriului" la Dinamo toată lumea aștepta minunea. Totuși, magia "Puriului" nu și-a făcut efectul, antrenorul de 56 de ani reușind o singură victorie și patru remize în primele 5 partide de Liga 1 pe care le-a pregătit de când s-a întors în Ștefan cel Mare.

Adică 7 puncte din 15 posibile! Deși e cel mai titrat antrenor care activează acum în campionatul României, "Puriul" a ajuns printre cei mai slabi tehnicieni din era Negoiță atunci când vine vorba de primele 5 etape de la sosirea pe banca tehnică.

Interesant este că Florin Bratu, cu care Rednic are de mai mult vreme un conflict la nivel declarativ, este cel mai bun "principal" din acest top, adunând 12 puncte din 15 posibile.

E adevărat că "Mitraliera" a debutat în campionat pe banca roș-albilor direct în play-out, dar chiar și așa a avut de departe cel mai bun start dintre toți antrenorii care au fost angajați de Ionuț Negoiță începând cu 2013.

Cei care au adunat mai puține puncte decât Rednic sunt Flavius Stoican în cel de-al doilea său mandat la Dinamo, cu 4 puncte, Vasile Miriuță, artizanul ratării play-off-ului sezonul trecut, cu 5 puncte, și Gigi Mulțescu, cu același număr de puncte în sezonul 2013/2014. 

Spre deosebire de cei de mai sus,  Mircea nu a înregistrat nicio înfrângere. 

10.000 €pe lună câștigă Rednic la Dinamo

4-3 e golaverajul lui Dinamo în acest sezon de Liga 1, cu Rednic pe bancă

"E mult mai greu decât mă așteptam! Avem nevoie de puncte, presiunea e foarte mare, iar jucătorii tineri nici nu au multă experiență și chiar nu te ajută" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Bratu să-şi ia licenţa şi după să vorbească! Am făcut o constatare pentru că am făcut o analiză cu cei din staff, care nu erau băgaţi în seamă de Bratu. Nu e normal ca ei într-o săptămână să nu facă niciun antrenament fizic. Să răspundă cel care a avut mână liberă, să-l întrebaţi pe Bratu despre jucători" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Cu Bratu Dinamo câştiga. Îl respect mult pe Mircea Rednic, dar aş fi vrut să gestioneze altfel această situaţie, la experienţa pe care o are" Florin Bratu, ex-antrenor Dinamo

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.