Liga 1

Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 noiembrie 2018

Gigi Becali s-a enervat teribil pe declarațiile lui Florinel Coman, care-l criticase pe Nicolae Dică pentru că în acest sezon a folosit în puține meciuri același prim ”11”.

"Constat niște lucruri la Coman. E un copil, nu-l atac eu. Mentalitatea asta de fotbalist pe care o are el... Ăștia niciodată nu ajung fotbaliști. Dacă fac eu un prim 11 el nu intră niciodată. Noi îl forțăm să luăm 3 milioane pe el. Dacă fac eu echipa, intră Teixeira în locul lui.

Dacă e după primul 11, Florinel nu mai joacă acolo niciodată în viața lui. Mentalitatea asta nu e mentalitate de fotbalist. Băi, Mbappeule, m-am păcălit atunci când a zis Hagi prima dată că Florinel e Mbappe, că eu nici nu-l știam pe Mbappe.

Coman n-a mai dat un gol de 7 luni. Coman s-ar putea să stea pe bancă muuuuuuult. Eu îl ascult pe Coman, acum vreau să cristalizez prima echipă. Dar să vedem când o să mai intre Coman în echipă", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.