Liga 1

Gigi Becali l-a scos din minți pe Hagi, apoi a dezvăluit numele fotbalistului favorit: "Nu se compară cu Messi, dar doar la el mă uit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 November 2018

Gigi Becali a avut o seară plină după victoria celor de la FCSB la Iași, scor 2-1. Patronul bucureștenilor l-a scos din sărite pe Gică Hagi (detalii AICI), apoi și-a declarat simpatia față de brazilianul Neymar. 

"Eu nu mă uit la fotbal internațional. Mă uit doar dacă joacă Barcelona sau PSG. Bine, Neymar nu se compară cu Messi, dar dacă joacă PSG, mă uit ca să-l văd. E mai pe placul meu brazilianul.

Ca Lionel Messi nu s-a născut și nici nu o să se mai nască niciodată vreun fotbalist. Nici nu se compară cu altul, nici 7 Cristiano Ronaldo nu fac cât el", a mărturisit Gigi Becali aseară la TV Digi Sport.

Becali a făcut apoi și o comparație care l-a deranajat pe Gică Hagi: "Florinel Coman nu o să ajungă fotbalist. Mai mult figurile de el.Eu îi ziceam Mbappe  că nici nu știam cine e ăla. M-a păcălit Gică, a zis el odată că ce are Mbappe și nu are Coman ..."

Vezi și: Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.