Liga 1

Scapă Dică? Ar putea fi lovitura anului: în ce campionat puternic ar putea ajunge Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 noiembrie 2018

La finalul victorie obținute de FCSB contra celor de la Poli Iași, scor 2-1, Nicolae Dică a comentat și zvonul conform căruia Laurențiu Reghecampf, liber de contract, i-ar amenința postul.

Dică i-a recunoscut meritele fostului campion cu FCSB, dar nu se teme de o eventuală înlocuire: "Este un antrenor de valoare care a avut rezultate foarte bune la Steaua. La câți au fost până acum pe listă încă unul nu mai contează".

Gigi Becali a încercat la rândul lui să clarifice lucrurile, afirmând că Dică e sigur de postul lui până la finalul sezonului: "În seara asta îl voi suna și îi voi spune că văd că a început iar să se speculeze despre înlocuirea lui și să stea liniștit". 

Reghecampf spre germania

Laurențiu Reghecampf nu ar duce lipsă de oferte. Stuttgart, ultima clasată din Bundesliga, cu doar 8 puncte acumulate în primele 12 etape, ar dori să îl aducă pe bancă în această iarnă, anunță Pro X. 

2titluri de campion și o Cupă a României are Reghecampf pe banca celor de la FCSB

Vezi și: "Dică e un fel de cârpă pe care o aruncăm așa?" » Gigi Becali despre disponibilitatea lui Reghecampf: "Îl voi suna în seara asta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.