Liga 1

Rechizitoriu devastator pentru jucătorii lui Dinamo: "Nu se poate, se întorc foștii jucători în morminte! Cooper e bun la acțiuni de plantat pe zone defrișate"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 noiembrie 2018

Legenda dinamovistă Cornel Dinu i-a criticat fără menajamente pe jucătorii lui Dinamo, care au coborât din nou în clasament și au ajuns pe locul 10. Roș-albii au o singură victorie în 10 meciuri disputate în această toamnă.

"Realizarea lui Dinamo la ora actuală ar fi dacă ar scăpa de lupta pentru retrogradare. Ar fi un miracol ca Dinamo să prindă play-off-ul.

Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi! Am văzut că Rednic face discuţia aceasta, spune că îi mai trebuie patru sau cinci jucători. Nu, Mircea, îţi trebuie vreo zece la ora actuală!

Dinamo are o apărare ciur, un mijloc care bâlbâie în ceaţă, nu creează absolut nimic. Cooper e bun la acţiunile de plantat pe zone defrişate, împinge în gazon, înţeapă gazonul când aleargă. Bineînţeles, atacul este în pom", a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Vezi și: EXCLUSIV Cornel Dinu, nemilos: "Lucrul acesta dovedește clar faptul că la Dinamo nu s-a mai vizat peformanța! E cea mai mare nenorocire"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.