Campionate

"Ar fi o rușine absolută, una dintre cele mai mari trădări pe care un om o poate face" » Președintele lui River Plate iese la atac după scandalul deceniului din fotbalul argentinian

Rodolfo D'Onofrio, președintele lui River // FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 27 noiembrie 2018

Astăzi, la sediul CONMEBOL de la Luque (Paraguay), se va decide când se va reprograma manșa secundă a finalei River - Boca. Cel mai probabil, pe 8 decembrie.

Președintele lui River, Rodolfo D'Onofrio, acuză Boca Juniors de trădare, pentru că, deși încheiase un acord ca returul să se joace, liderul său s-a răsucit, cerând victoria la "masa verde" și Copa Libertadores.

"Mi s-a părut incredibil că Daniel Angelici și-a încălcat promisiunea. Am semnat un document și ne-am strâns mâinile, ca apoi să aflu că vrea ca Boca să fie declarată campioană", a declarat D'Onofrio la Radio Mitre.

"Nu există nicio șansă ca ei să dea meci câștigat Bocăi. Ar fi o rușine absolută, una dintre cele mai mari trădări pe care un om o poate face". 

Vezi și: Căpitanul rănit al Bocăi Juniors, dezvăluiri cutremurătoare: "Nimeni n-ar fi plătit dacă rămâneam fără ochi. Oamenii erau nebuni, ne-ar fi ucis!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.