Liga 1

Ianis Hagi se pregătește de plecarea de la Viitorul: "Mai sunt 5 meciuri aici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 noiembrie 2018

Ianis Hagi nu exclude o posibilă despărțire de Viitorul Constanța. Fotbalistul a avut mai multe oferte în vară, inclusiv de la Sevilla, însă Gică Hagi nu a acceptat suma oferită de liderul din La Liga. 

"Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.

Cu siguranţă cred că orice jucător se gândeşte la un moment dat să facă următorul pas. Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off", a spus Ianis Hagi pentru site-ul oficial al clubului.

Ianis Hagi a adunat 16 meciuri la Viitorul în toate competițiile în acest sezon, a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.

1.500.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ianis Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.