Liga 1

EXCLUSIV Florin Prunea a reacționat în urma interviului exploziv oferit de primarul Iașiului pentru GSP.ro: "Sunt surprins. Chiar azi m-a sunat"

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 27 noiembrie 2018

Florin Prunea a fost surprins de reacția primarului Mihai Chirica în interviul oferit de acesta pentru GSP.RO. Fostul președinte de la Poli Iași a fost criticat de edilul ieșean, deși chiar azi ar fi fost chemat la tratative de acesta. 

"M-a surprins poziția din interviu față de mine a primarului Chirica. M-a sunat chiar azi și m-a invitat să purtăm o discuție la Iași. Nu știu despre ce ar fi vorba", a zis Florin Prunea pentru GSP.ro. 

În declarațiile oferite astăzi în exclusivitate pentru Gazetă, Chirica l-a "mitraliat" pe investitorul ieșean Horia Sabo și l-a băgat în aceeași oală și pe Prunea: 

"Eu n-am vorbit despre o execuție a lui Sabo. Dar când ajungem la jigniri în spațiul public, separarea e iminentă. Cu cât se prelungește mai mult, cu atât e mai dureros pentru toată lumea. La fel am pățit și cu alții care au venit aici. Inclusiv cu fostul președinte, Florin Prunea". 

Citește aici interviul integral: EXCLUSIV Primarul Iașiului intră cu talpa înainte în scandalul de la club: "Nu vreau să-l văd. Îl luam și-l aruncam în Țara Moților!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.