Campionate

Reghecampf, desființat în presa din Emirate: "E de neînțeles ce a făcut la echipă! A distrus visul fanilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 noiembrie 2018

După ce a fost dat afară de Al Wahda, Laurențiu Reghecampf a fost desființat de jurnaliștii arabi.

Jurnalistul Ali Najm de la alkhaleej.ae, citat de Adevărul, a făcut o analiză dură a mandatului pe care Reghecampf l-a avut la Al Wahda, echipă pe care a lăsat-o pe locul 6 din 14.

"Decizia concedierii antrenorului român n-a fost una pripită, luată într-un moment de furie după pierderea derby-ului cu Al-Jazira. Decizia a fost luată după ce munca antrenorului din ultima perioadă a fost analizată temeinic. Iată cele patru motive care au dus la această mutare:

1. Echipa n-a obţinut nicio victorie în ultimele cinci etape de campionat în care a înregistrat trei remize şi două eşecuri.

2. Prestaţia jalnică a echipei în apărare cu 22 de goluri încasate în primele zece etape.

3. Antrenorul, în loc să folosească jucătorii în formă, a făcut selecţia în funcţie de numele fotbaliştilor şi a ignorat randamentul lor de pe teren.

4. Antrenorul a fost incapabil să găsească soluţii la problemele colective ale echipei sau la cele individuale ale jucătorilor“, e un fragment din articolul celor de la alkhaleej.ae, potrivit Adevărul.

Jurnalistul Ali Najm continuă si pune o întrebare: "Cea mai dificilă întrebare după îndepărtarea lui Reghecampf e următoarea: s-a încheiat şi visul fanilor celor de la Al-Wahda? Luând în considerare cifrele din clasament, câştigarea campionatului e o utopie.

E de neînţeles cum o echipă care trebuia să fie pe podium a pierdut atât de multe puncte. Ce s-a întâmplat cu echipa care a încântat în primele săptămâni şi care, în opinia specialiştilor, era o pretendentă la câştigarea campionatului? Înfrângerea cu Al-Jazira i-a pecetluit soarta lui Reghecampf, în ciuda unui start impresionant de sezon".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.