Tenis

SIMONA HALEP // VIDEO Simona Halep a primit încă o distincție: în ce oraș a devenit cetățean de onoare liderul mondial

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 noiembrie 2018

Simona Halep, liderul mondial din clasamentul WTA, și-a întrerupt astăzi sesiunile de antrenamente pentru a fi prezentă la Călărași, acolo unde a primit titlul de cetățean de onoare al orașului. 

Însoțită de părinți și câțiva prieteni, Simona Halep a ajuns în această dimineață la Călărași, unde a primit distincția din partea Primăriei în sala "Barbu Știrbei din oraș.

Imediat după ce a primit premiul din partea Primarului, Simona Halep a luat parte preț de câteva secunde la o horă pe scena din sală. 

Potrivit unui comunicat al Comunității Aromâne din România - Filiala Călărași, inițiativa de a o numi pe Simona Halep cetățean de onoare își are originile în arborele genealogic al tenismeni, străbunicii lui Halep stabilindu-se în anii '30 într-o comună din județul Călărași.

Săptămâna trecută, Simona Halep a primit titlul de Doctor Honorius Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universității de Vest din Timișoara (detalii, aici). 

Vezi și: EXCLUSIV Veste extraordinară privind starea de sănătate a Simonei Halep + detalii importante despre startul sezonului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.