Liga 1

Flavius Stoican nu le-a permis jucătorilor să vină la conferința de presă » Noi secvențe spumoase cu antrenorul Iașiului

+2 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 November 2018

Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a oferit nou secvențe spumoase la conferința de presă dinaintea înfruntării cu Sepsi. Tehnicianul a venit singur, argumentând că jucătorii trebuie să se concentreze pe joc. 

  • Poli Iași - Sepsi, primul meci al etapei cu numărul 17, este vineri, la 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Spor 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

"Vreau vână, forţă! E ultimul meci care să ne dea speranţe pentru play-off. Trebuie să batem, nu? Batem cum o fi, muncitoreşte. Eu asta spun. Nu doar la camere, ci şi în vestiar.

Speranțele pentru a merge în play-off sunt destul de mici, dar cu o victorie putem sa revenim cu gânduri mari pentru a ne atinge obiectivul", a declarat Stoican conform TV Telekom Sport.

Antrenorul ieșenilor a argumentat și de ce a venit singur în fața camerelor. 

"Aş vrea să îi las pe jucători să se concentreze la joc şi să arate pe teren ce pot. După după aceea vor veni cu toţii la conferinţă să stea de vorbă cu dumneavoastră.

Aş vrea ca gandul lor să fie doar la fotbal. Fotbalul este plăcerea noastră şi apoi o să vină şi partea financiară. Nu trebuie să punem pe primul loc banii", a fost explicația lui Stoican.

Citește și: 

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.