Liga 1

Veste proastă pentru Gigi Becali! Jucătorul pe care a anunțat că-l place nu mai e de vânzare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 noiembrie 2018

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu mai e atât de convins că vrea să-i vândă pe Fabbrini și Ongenda, deși în urmă cu o săptămână îi tot propunea echipelor bune din Liga 1. 

"Eu vreau să îl fac bun pentru afară. Fabbrini e un talent și mai sunt jucători de genul ăsta. Într-adevăr e ceva ascuns pentru că nu a dat randament în campionatele tari, o problemă de adaptare, de personalitate.

Un fotbalist din ăsta e ca un fruct care se coace. Dacă e bun pentru a pleca la altă echipă, va pleca, chiar dacă are contract cu mine. Fabbrini și Ongenda trebuie să rămână la Botoșani măcar un an, un an în care să devină fotbaliști.

Noțiunea mea este așa: facem spectacol, rămânem în Liga I și facem rost de bani. Banii îi faci din spectacol, din bilete, din fotbaliști, din publicitate, ca să putem să ne susținem”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM.

CITEȘTE ȘI: 

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.