Liga 1

Contra și Dică, transfer în direct la TV » Selecționerul: "E o variantă, cum să nu!"

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 November 2018

Selecționerul Cosmin Contra crede că Alexanderu Pașcanu (20 de ani) ar fi jucătorul ideal pentru defensiva celor de la FCSB. Nicolae Dică, prezent în același studio, a comentat posibilitatea.

"Eu i-am recomandat lui Pașcanu să-şi găsească o echipă la care să joace. FCSB ar fi o variantă. Da, cum să nu? Mai ales, că din ce am văzut, au nevoie de un jucător pe postul acela de un jucător precum Paşcanu.

Este un jucător care s-a integrat foarte la națională are calităţi extraordinare", a declarat Contra la TV Telekom Sport. 

Pus într-o situație ciudată, Dică a găsit soluția, mutând discuția asupra impresarului care l-a propus la vicecampioana României: "Mie nu mi se pare OK ca un impresar să iasă şi să spună că-l vrea X sau Y, chiar acum, înaintea perioadei de transferuri din iarnă".

Alexandru Pașcanu evolează în prezent la formația sub 23 de ani a celor de la Leicester. Fundașul central a avut un rol vital în calificarea naționalei de tineret la EURO 2019 și a fost recompensat cu o selecție în prima reprezentativă, pentru dubla cu Lituania și Muntenegru.

Vezi și: 

Veste proastă pentru Gigi Becali! Jucătorul pe care a anunțat că-l place nu mai e de vânzare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.