Liga 1

Dănciulescu se apără după ce Rednic a lovit în el și-n Bratu: "Eu atât știu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 November 2018

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, a răspuns acuzațiilor lui Mircea Rednic, care a spus după meciul cu Gaz Metan, 1-1, că mulți jucători de la medieșeni au fost refuzați de "câini" în timpul mandatului lui Florin Bratu.

"Eu știu doar de doi jucători propuși la Dinamo, de restul am aflat din presă. De Sorescu și de Subotici știu, atât. În rest, la niciun jucător n-am avut nicio implicare.

Sunt salarii bune la Dinamo. Sunt jucători tineri care n-au salarii foarte mari, dar în general e o medie de 8-9 mii de euro. Eu nu știu de Fortes, de Fabbrini", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Când a vorbit despre jucătorii ratați de Dinamo, Rednic s-a referit la portughezul Carlos Fortes (4 goluri și o pasă decisivă în acest sezon) și mijlocașul Boubacar Fofana (două goluri și un assist în acest sezon). Cei doi jucători n-ar fi fost acceptați de fostul antrenor Florin Bratu. Între timp s-a aflat că și Fabbrini, de la FC Botoșani, a fost refuzat de "câini".

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.