Liga 1

Un club din Liga 1 a vândut doar 4 bilete în ultimele 24 de ore: "Partea bună e că nu s-a retras nimeni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 noiembrie 2018

Situația de la Poli Iași pare să fie aproape de rezolvare, după ce Horia Sabo a plătit restanțele față de jucători, însă fanii nu se înghesuie să vină la meciuri.

Moldovenii se așteptau să fie susținuți de suporteri la meciul de vineri cu Sepsi, însă în ultimele 24 de ore s-au vândut doar 4 bilete. Chiar și administratorul paginii de Facebook a ieșenilor s-a amuzat de situație.

Ieri, în jurul orei 14:00, pe Facebook-ul lui Poli Iași apărea un mesaj de mulțumire din partea echipei: "Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi la meciul cu FCSB! Până la această oră s-au vândut 4 bilete la meciul cu Sepsi".

Aceeași pagină a revenit cu un comentariu la propria postare la ora 23:15: "Numărătoarea biletelor, ora 23: tot 4 sunt". Intrând în discuție cu ceilalți utilizatori pe rețeaua de socializare, pagina de Facebook FC Politehnica Iași a oferit un comentariu memorabil: "Partea bună e că nu s-a retras nimeni".

Citește și: EXCLUSIV S-au rezolvat problemele la Iași! Jucătorii și-au primit restanțele, dar Ambrosie nu e de găsit pentru a semna un act important

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.