Investigatie

De ce sunt ignorate abuzurile? VIDEO înfiorător cu mărturii despre teroarea de la judo » MTS, COSR și Federația n-au luat nicio măsură!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 November 2018

Gazeta Sporturilor a publicat de-a lungul lunii noiembrie 5 mărturii ale unor foste sportive care povestesc despre abuzurile fizice și psihice îndurate la lotul național de judo.

Priviți rezumatul video al investigației coordonate de jurnalistul GSP Justin Gafiuc:

Fetele aveau între 12 și 16 ani atunci când, susțin ele, au fost agresate în mod repetat de antrenori. Bătute, jignite, amenințate, umilite. Investigația Gazetei i-a șocat pe cititori, dar i-a lăsat indiferenți pe cei care conduc sportul. Într-o alianță inexplicabilă, Ministerul, Comitetul Olimpic și Federația de Judo nu au luat nicio măsură în urma violențelor povestite de fostele sportive.

Mai jos, toate episoadele investigației GSP: 

"Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: "Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni" » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.