Nationala

GSP LIVE // VIDEO Un aprig contestatar e nemilos cu președintele Federației: "I-aș da nota 3 administrației Burleanu, înainte mai nimeream câte o calificare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 noiembrie 2018

Azi dimineață, la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, Tudor Iacov, președintele echipei feminine a Progresului București, i-a făcut un rechizitoriu dur lui Răzvan Burleanu, șeful de la FRF ajuns în această primăvară la cel de-al doilea mandat în fruntea Casei Fotbalului. 

"I-aș nota 3 administrației Burleanu. Nu aș vrea să mă pronunț în ceea ce privește fosta administrație. De bine, de rău, înainte mai nimeream câte o calificare.

Acum am ajuns în urna a 4-a, nu pot să cred că de vină ar fi Contra. Se poate face o națională puternică pe modelul lui Hagi de la Viitorul", a spus Tudor Iacov, la emisiunea GSP LIVE. 

Imediat după alegerile de la FRF din primăvară, Tudor Iacov s-a revoltat și a depus o plângere la DNA, acuzând influențarea votului de la scrutinul din 18 aprilie.

"Am reclamat la DNA faptul că a fost violat secretul votului. Eu am votat primul, iar așa zisele cabine au fost puse intenționat sub un geam (foto jos), de unde se vedea foarte bine de afară. Intenționat nu au vrut cabine închise, pentru a controla voturile. Sunt convins că au fost instalate și camere în sală", declara Iacov la acea vreme. 

Vezi și: VIDEO Mărturie COLOSALĂ povestită la GSP LIVE de românul care a antrenat în Burkina Faso: "N-a fost la doctor, a fost la un vrăjitor din sat. I-a dat cu alifie pe inimă și i-a zis că e apt pentru sport" :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.