Stranieri

Marius Șumudică a răbufnit după ultimele acuze ale fanilor: "Să intru eu pe teren?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 noiembrie 2018

Formația antrenată de Marius Șumudică, Al Shabab, a terminat la egalitate, 2-2, ultimul meci din campionatul Arabiei Saudite, acasă cu Al Ettifaq, partidă în care Constantin Budescu a reușit un gol și o pasă decisivă.

Tehnicianul român a fost contestat de suporterii echipei sale, care i-au cerut demisia după rezultate modeste din ultima vreme, ce au făcut ca Al Shabab să ocupe doar poziția a cincea în clasament.La finalul jocului, Șumudică a răbufnit in timpul unui interviu.

"Noi ratăm prea multe ocazii. Ce să fac, să intru eu pe teren şi să marchez? Trebuia să câştigăm cele trei puncte, dar am ratat prea mult. Kaabi este singurul fotbalist tânăr care a demonstrat ceva, de restul sunt nemulţumit”, a spus tehnicianul român după meci.

Chiar dacă Al Shabab se îndepărtează tot mai mult de obiectiv - clasarea pe podium, având 17 puncte după 11 partide, Șumudică este în continuare susținut de cel mai important om din club, Khaled Al-Baltan. "Antrenorul Șumudică va conduce echipa până la finalul acestui sezon", a declarat patronul clubului saudit, citat de goal.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.