Liga 1

CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0 // Cosmin Vâtcă își pune la punct colegii: "Rușine! Suntem mult prea mici pentru a face asta cu CFR Cluj"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 noiembrie 2018

CFR Cluj s-a impus categoric în fața celor de la FC Voluntari, scor 5-0. Cosmin Vâtcă, portarul ilfovenilor, și-a atenționat colegii la finalul partidei.

"Cu CFR nu te poți juca. Nu poți rata o ocazie ca cea pe care am avut-o în minutul 1. Era alt rezultat la final dacă reușeam să marcăm. Oricine putea fi în locul lui Malfleury, dar trebuie să fim mai responsabili. Suntem mult prea mici pentru a ne permite asemenea ratări cu CFR Cluj. 

Bine că am luat doar 5, dacă au avut 18 ocazii la final. Să ne fie rușine! Altceva nu am de spus. E din ce în ce mai greu să nu retrogradăm.
Am venit foarte încrezători aici, dar din păcate nu ne-a ieșit nimic.

Țucudean este cel mai bun atacant din Liga 1. Nu cred că asta este doar părerea mea. Sunt convins că CFR Cluj va lua campionatul", a declarat Vâtcă la TV Telekom Sport. 

Vâtcă a evoluat pentru CFR Cluj între 2014 și 2018.

Vezi și:

CFR Cluj - Voluntari 5-0 // "Țucu" SHOW! Campioana reușește victoria sezonului și se distanțează în fruntea clasamentului Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.