Nationala

Declarații ciudate ale lui Bogdan Stelea: "Nici acum nu știu imnul. Chestia asta cu «Deșteaptă-te, române!» mă bulversează! Zici că suntem bătuți în cap"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 decembrie 2018

Chiar la ceas de Centenar, în Ziua Națională a României, fostul portar Bogdan Stelea a oferit o declarație surprinzătoare, mărturisind că nu știe versurile imnului național al României.

"Nu l-am învăţat. Nu îl ştiu nici acum, nu ştiu cuvintele. Nu l-am învăţat şi nici nu îl învăţ pentru că nu îmi plac cuvintele.

Chestia asta cu «Deşteaptă-te, române!» mă bulversează. E ca şi cum tot timpul am fi bătuţi în cap şi am dormi pe noi", a declarat cel poreclit "Arnold", conform TV Telekom Sport.

Fostul goalkeeper, acum în vârstă de 50 de ani, și-a mai "îndulcit" apoi declarația, mărturisind că e atras de muzicalitatea imnului.

"Mă mişcă pentru că ştiu ce înseamnă a reprezenta ţara şi linia melodică îmi place, dar cuvintele în sine şi, în special, refrenul nu mă mişcă sub nicio formă", a mai spus Stelea.

"Stelică" a bifat 91 de selecții în prima reprezentativă, trecându-și în CV de-a lungul carierei echipe precum Dinamo, Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor sau Salamanca.

Vezi și: George Ogăraru a luat o decizie radicală » A plecat din Olanda și s-a stabilit într-un oraș de provincie din țară: "Pentru noi, acasă nu poate fi altundeva decât în România"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.