Tenis

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Stere Halep vorbește în premieră despre separare: "Se rupe filmul la un moment dat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 decembrie 2018

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a reluat antrenamentele pentru noul sezon, unul pe care îl începe din fotoliul de lider al clasamentului feminin. Stere Halep, tatăl sportivei, a vorbit despre despărțirea de australianul Darren Cahill.

"Simona e bine, face pregătirile pentru turneu, a început antrenamentele. Acum este bine, mulţumim Lui Dumnezeu. Deja a devenit obişnuinţă să fie numărul 1 mondial,e  al doilea an, trăim clipe frumoase. Să fie sănătoasă şi să poată participa la toate turneele în 2019!

La un moment dat, ştiţi cum e, se rupe filmul într-un fel, dacă Darren a avut probleme. Acum totul e ok, mulţumim pe această cale că a fost alături de noi şi a sprijinit-o foarte mult pe Simona. Momentan nu va avea un nou antrenor, aşa cum a declarat şi ea", a declarat Stere Halep pentru TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.