Nationala

PRELIMINARII EURO 2020 // Verdictul lui Gică Popescu după tragerea la sorți: "Ce vrei? Nu învingi aceste echipe, stai acasă!"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 December 2018

România și-a aflat azi adversarele pentru tragerea la sorți pentru EURO 2020. "Tricolorii" au fost repartizați în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta.

Gică Popescu, fostul mare jucător al echipei naționale, a analizat grupa României și crede că selecționata lui Contra e îndreptățită să spere la calificare.

"Avem șansa a doua. Spania a favorită, iar noi ne luptăm cu Norvegia și Suedia. E o grupă accesibilă, puteam nimeri mai rău. Pe Suedia am mai învins-o la Craiova, în meci amical, cu Norvegia am avut rezultate pozitive în ultimii ani. Ținând cont că eram în urna a patra valorică, era greu să avem adversari mai slabi. Când ești în cea de-a patra urnă, trebuie să te rogi ca sorții să fie de partea ta, să cazi cu adversari accesibili.

Ca să fim la turneul final, trebuie să învingi echipe de calibrul Suediei sau Norvegiei. Nu le învingi, stăm acasă. Ce vrei? Cred că puteam avea și adversari mai grei. Ne luptăm la locul 2. Cu Spania, nu. Cred că va câștiga grupa detașat, urmând ca una dintre Suedia, Norvegia și noi să ne batem la locul 2.

Eu mă raportez la meciul cu Serbia, de acasă, când nu știu dacă am avut o ocazie de gol, contra unei echipe care e în a treia urnă. Dacă vom dori să ne calificăm, trebuie să creăm mult mai mult decât am creat până acum", a spus "Baciul", la TV Digi Sport.

Vezi și: PRELIMINARII EURO 2020 // Prezentarea adversarelor României » Spania, favorită certă! Cu cine ne luptăm pentru locul 2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.