Liga 1

CS U CRAIOVA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-0 // Mangia a răbufnit după ce Mitriță a fost suspendat din nou: "Nu e normal!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 decembrie 2018

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, e nemulțumit că Alexandru Mitriță, cel mai bun jucător al oltenilor, a primit "galben" în meciul cu Dunărea Călărăși, 1-0, și nu va juca în deplasare cu Chiajna. 

"Mitriță e cel mai bun jucător din campionat, dar a primit cele mai multe galbene din acest sezon. Nu e normal! Jucătorul Călărașiului (n.a. - Bourceanu) a spus chiar el că Mitriță nu a simulat.

Dacă nu a fost fault, nu e obligatoriu ca jucătorul să fie avertizat. De ce primește galben imediat? În două meciuri am primit 11 galbene, pentru mine nu este normal. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, încerc să-mi mențin tot timpul calmul. Ar trebui să fie ca în Italia, să facem ședințe cu jucătorii și antrenorii", a spus Mangia, la TV Telekom Sport. 

Abia revenit cu Dunărea Călărași (1-0) în echipa Craiovei după ce a fost eliminat la meciul cu Sepsi de acum două etape, 1-1, Alexandru Mitriță va absenta și etapa viitoare. "Perla" oltenilor a primit un cartonaș galben în minutul 69, arbitrul Andrei Chivulete considerând că Mitriță a simulat la intrarea lui Bourceanu.

"Niciodată nu s-a mai întâmplat să marchez două goluri la rând sau să am 3 goluri într-un sezon. Sper să mai marchez, mai sunt multe etape. A fost tensiune, parcă ar fi fost un derby cu FCSB sau Dinamo. Ne bucurăm că am câștigat, e o victorie foarte importantă" Alexandru Mateiu, marcatorul supergolului oltenilor

Vezi aici cronica partidei CS U Craiova - Dunărea Călărași 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.