Liga 1

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Ce nu s-a văzut la TV » MM Stoica, conflict la Pitești: "Nu te-am înjurat, mânca-ți-aș p*** ta!" :)

FOTO: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 02 decembrie 2018

Finalul meciului dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș, 2-1, a fost unul extrem de tensionat, iar nervii oficialilor celor două echipe au cedat.  

La o fază din ultimele minute ale partidei, copiii de mingi au întârziat un aut al celor de la Gaz Metan Mediaș. Imediat, un oficial al ardelenilor s-a îndreptat amenințător spre aceștia, cerând nervos repunerea mingii în joc. 

Aflat pe banca FCSB-ului, MM Stoica a izbucnit, crezând că el a fost ținta nervilor oficialului lui Gaz Metan. Reprezentatul Mediașului s-a repliat și i-a răspuns lui Stoica: "Am spus «Mânca-ți-aș p*** ta, nu te-am înjurat!».

În final, cei doi s-au împăcat, stingând conflictul printr-o discuție amicală. 

Întreaga partidă de la Pitești a fost sub semnul nervilor, doi jucători fiind eliminați. Ivanov i-a lăsat pe medieșeni în inferioritate în minutul 38, egalitatea fiind restabilită în minutul 69, când Olimpiu Moruțan a fost eliminat după o intrare extrem de dură asupra lui Marius Constantin. 

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.