Liga 1

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Mesajul lui Mihai Teja pentru jucători după eșecul cu FCSB + marea nemulțumire a antrenorului

Teja a fost un adevărat "vulcan" pe margine la Pitești // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 decembrie 2018

Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan, a ținut să-și felicite jucătorii, în ciuda înfrângerii cu FCSB, 1-2. Tehnicianul ardelenilor crede că eliminarea lui Ivanov, dictată în minutul 38, a fost mult prea ușor acordată de Ovidiu Hațegan. 

"Vreau să-mi felicit jucătorii pentru mentalitatea arătată, s-au luptat până la capăt. Sunt supărat pentru eliminarea lui Ivanov, nu e ușor să joci în 10 oameni. Chiar și în inferioritate, am arătat atitudine și am atacat. Am încercat să jucăm, am încercat să egalăm, dar atât am putut. Cred că eliminarea lui Ivanov a fost acordată ușor, dar nu îi reproșez nimic lui Ovidiu Hațegan. 

Sunt mândru de băieții mei, au o mentalitate de învingători. Sunt sigur că în meciurile următoare vom reuși să luăm puncte. Eu cred că jucătorii merită să fie în play-off, muncesc foarte mult și au avut o constanță în joc și în rezultate. Îmi doresc să menținem același spirit, m-aș bucura foarte mult dacă am realiza acest miracol, de a ne califica în play-off", a spus Teja, la TV Telekom Sport. 

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.