Liga 1

FOTO Gestul unic printre antrenorii din Liga 1 făcut de Gică Hagi în etapa a 17-a

+8 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 December 2018

Gică Hagi, 53 de ani, a oferit imagini unice în etapa a 17-a a Ligii 1, în meciul pe care Viitorul l-a câștigat cu Dinamo, 4-1.

În timpul partidei, "Regele" a purtat în piept o cocardă (n.r. insignă sau panglică purtată de militari la chipiu sau de civili la piept în anumite împrejurări solemne) tricoloră, pentru a marca cei 100 de ani de la Marea Unire.

Gică Hagi și secundul Cătălin Anghel au fost singurii antrenori din această etapă de Liga 1 care au ținut să omagieze astfel Ziua Națională a României.

Mai mult, la startul meciului, jucătorii de la Viitorul au purtat tricouri speciale, inscripționate cu textul "100 România, 1918-2018. Sărbătorim împreună. La mulți ani, România!".

Olteni și clujeni patrioți

Un gest similar au făcut și reprezentatele Craiovei. În Liga 1, jucătorii de la CSU Craiova au intrat pe teren cu mesajul "#Știința 70 salută #România 100", în meciul cu Dunărea Călărași, 1-0.

La Moreni, fotbaliștii de la FC U Craiova 1948 au afișat la startul meciului din Liga a 3-a cu Flacăra, câștigat 2-0, un drapel al României inscripționat cu inițialele clubului. 

Tricouri pentru a sărbători 100 de ani de la Marea Unire au purtat și cei de la CFR Cluj, în meciul cu FC Voluntari, 5-0.

Vezi și:

Urarea lui Gică Hagi la 100 de ani de la Marea Unire: „României îi doresc să fie mai frumoasă și mai puternică”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.