Liga 1

GALERIE FOTO Ce făcea Tade în timp ce Dinamo era umilită la Ovidiu? "Sexy. La naiba! Voi avea o bucățică din ea" » Rednic a reacționat azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2018

Gregory Tade are doar două posibilități: ori va fi apt de joc și contractul lui cu Dinamo se va derula în continuare, ori înțelegerea se reziliază. 

Atacantul de 32 de ani a acuzat diverse probleme medicale, musculare, de aceea încă n-a fost în lot pentru vreun meci oficial, dar are și unele chestiuni personale pe care ar fi vrut să le rezolve zilele acestea, dacă tot n-a făcut deplasarea.

Greg nu e luat în calcul nici pentru meciul cu CFR Cluj, astfel există și riscul unui divorț prematur.

Sâmbătă noapte, în timp ce coechipierii săi pierdeau lamentabil în fața Viitorului, Tade avea alte griji.

Conversa în social media, pe Instagram, cu prietenii pe marginea unor fotografii abia postate de logodnica lui, voluptuoasa Lindsay, cu care se va căsători în primăvară.

Când blonda aflată la mii de kilometri depărtare în Scoția a anunțat că iese în oraș, pentru cină și "drinks", Greg a reacționat și pe lângă emoji-uri a replicat pentru cei care au comentat sub pozele iubitei: "Sexy! La naiba! Voi avea o bucățică din ea!".

După ce viitoarea doamnă Tade a mai pus și alte poze picante, atacantul s-a lansat într-o discuție cu o prietenă de familie, transmițând: "Îi ofer eu destul din ceea ce ar putea primi, deci nu va primi altceva în plus". 

"Tade nu este în lot pentru meciul cu CFR. Urmează să am o discuție cu el miercuri, când vom decide totul" Mircea Rednic, luni, în conferință

45 de minutea jucat Tade în tricoul "câinilor", într-un amical cu Chiajna (0-1)

"Toată lumea are probleme de familie. Mă interesează problema de sănătate. A făcut un test și a apărut o leziune a meniscului, de aceea i s-a umflat genunchiul. De luni intră în programul echipei. După aceea, vom lua o decizie legat de Tade" Mircea Rednic, antrenor Dinamo, vinerea trecută

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.