Liga 1

GSP LIVE / VIDEO Anghelache a răbufnit: "E cea mai neagră perioadă din istorie!" » Îl ironizează pe Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2018

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, e dezamăgit de prestația echipei lui Mircea Rednic și critică aspru strategia folosită în ultima vreme la formația din "Ștefan cel Mare". A analizat prestația "câinilor" în direct la GSP LIVE. 

"Pentru Dinamo e cea mai neagră perioadă din istoria de 70 de ani. Nu e bine sub nicio formă. Nu a mai fost niciodată echipa în această situație. Sper să mai obținem măcar 3-4 puncte pentru a putea analiza altfel jocurile din primăvară", a zis Constantin Anghelache la GSP LIVE.

...despre faptul că îl are trecut în telefon pe Rednic cu numele de Redmic: "Când am scris în telefon numerele de telefon am scris din greșeală litera "M" în loc de "N" și a ieșit Redmic. L-am lăsat așa, că sună frumos".

...despre înfrângerea cu Viitorul: "Am digerat această înfrângere ca și pe celelalte. Dinamo nu are constanță, nu e o strategie bună acolo. Se vorbește foarte mult și nu e bine. S-a creat un climat urât în jurul echipei. A jucat superficial! Dinamo nu are o gândire în joc. După primele 3-4 etape am văzut că a dispărut această gândire din jocul echipei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.