Nationala

GSP LIVE // VIDEO Cosmin Moți, despre tragerea pentru EURO 2020: "Nu e o echipă de speriat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2018

Fundașul lui Ludogoreț, Cosmin Moți, 34 de ani, a vorbit azi la GSP LIVE despre grupa României din preliminariile EURO 2020, dar și despre problemele de la Dinamo.

 

"Grupa României este echilibrată. Prima șansă o are Spania, care e echipa mai valoroasă. Ne vom lupta! Nu trebuie, din punct de vedere mental, să plecăm din start cu a patra șansă. Trebuie să avem încredere. Norvegia a jucat contra Bulgariei și a pierdut la Sofia. Norvegia nu este de speriat, nu este peste Serbia sau Muntenegru. Suedia este puternică, disciplinată. Am jucat în martie cu ea. Eu sunt încrezător. Cred că ne vom califica. Cu acest gând trebuie să plecăm", a declarat Cosmin Moți la GSP LIVE.

"Rednic poate duce Dinamo în play-off"

"Îmi doresc ca Dinamo să ajungă în play-off. Este foarte greu. Dacă e un antrenor care o poate duce pe Dinamo în play-off, el e Mircea Rednic. Dacă legi două victorii, ești în luptă pentru play-off. Cu CFR Cluj le va fi greu dinamoviștilor. Este o echipă puternică și nu-și permite să piardă puncte. Cred și îmi doresc ca Dinamo să ajungă în play-off", a adăugat fostul fundaș al "câinilor". 

Vezi și: 

VIDEO Anghelache a răbufnit: "E cea mai neagră perioadă din istorie!" » Îl ironizează pe Rednic

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.