Handbal

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Ce a spus Cristina Neagu după ce a devenit cea mai bună marcatoare din istorie + Ambros Martin se gândește deja la Norvegia: "Nu îi lipsește nimic, trebuie să ne ridicăm la nivelul ei"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2018

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Naționala României a făcut o partidă sclipitoare contra Germaniei, pe care a învins-o cu 29-24, asiguruându-și calificarea în Grupa 2 Principală de la EURO 2018. 

  • În al doilea meci al zilei din grupă, Cehia o înfruntă pe Norvegia, în direct la TVR 1 de la ora 22:00
  • Pentru România urmează ciocnirea cu Norvegia, miercuri, de la ora 22:00. 

Cristina Neagu, autoarea a cinci goluri, toate reușite în prima repriză, a analizat victoria cu Germania, partidă în urma căreia a devenit cea mai bună marcatoare all-time a Campionatelor Europene. 

"Pentru mine, cel mai important e că am făcut un meci excepțional. Asta e tot ce contează. Sunt mândră că am devenit cea mai bună marcatoare all-time, e un lucru care va rămâne în istorie, dar cel mai mult mă bucură meciul de azi.

Am făcut azi un meci mai bun decât cu Cehia, chiar dacă Gemania s-a apropiat în final, dar am fost mai bune și am meritat victoria", a spus Neagu, la TVR 1. 

"ne-am apărat formidabil"

Ambros Martin, seleționerul României, și-a felicitat jucătoarele pentru jocul impresionat etalat contra Germaniei, dar se gândește deja la confruntarea cu Norvegia de peste două zile (5 decembrie, ora 22:00).

"Bineînțeles că sunt mulțumit. Sunt fericit pentru victoria de azi. Știam că jucăm cu o echipă care avea încredere, dar ne-am apărat formidabil. Am crezut în jucătoarele mele, sunt foarte talentate, și cred că a ieșit foarte bine pentru noi. Am condus tot meciul, mi-a plăcut în special prestația din repriza secundă. Am făcut un meci foarte bun și nu pot să fiu decât mulțumit. 

Norvegia joacă tot timpul la nivel înalte, e mere periculoasă, are calitate, are ofensivă și atac, nu îi lipsește nimic. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor", a spus selecționerul României pentru sursa citată.

 "Sunt foarte fericită, mă bucur enorm că am jucat în această manieră. Mă exteriorizez, ajută mult acest lucru. Mă bucur mult că nu le-am lăsat pe nemțoaice să se apropie. Le vom analiza mâine pe norvegience și ne vom pregăti cum trebuie pentru următorul meci"Denisa Dedu, portarul României, MVP-ul partidei cu Germania

CLASAMENT

ROMÂNIA LA EURO 2018

  • România-Cehia 31-28
  •  România-Germania 29-24
  • 5 decembrie, ora 22:00 România-Norvegia

Vezi și: ROMÂNIA - GERMANIA // Cristina Neagu, direct în istorie! A devenit cea mai bună din toate timpurile după repriza excelentă din meciul cu Germania

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.