Liga 1

Ultimele detalii despre jucătorii veniți în probe la Dinamo » Au plecat din România, iar următoarele zile sunt decisive!

Andy Kawaya // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 decembrie 2018

Stoperul Abdel Diarra (23 de ani) și extrema stânga Andy Kawaya (22 de ani), fotbaliștii veniți în probe la Dinamo, au părăsit zilele trecute Bucureștiul și se vor întoarce în această săptămână pentru a efectua vizita medicală.

Aceștia au de rezolvat câteva probleme personale, după ce Rednic a fost mulțumit de ei la antrenamente, iar dacă vor trece proba medicală vor semna contractele.

Kawaya a avut probleme, a stat mai bine de jumătate de an din cauza unei fracturi de peroneu, iar în 2018 n-a jucat niciun meci oficial.

"Au venit pentru a-i vedea, nu pot să zic că sunt în probe. Îi cunosc din Belgia, pe unul l-am văzut jucând, despre celălalt am referințe foarte bune. Avem o înțelegere cu jucătorii, rupem contractele dacă nu se adaptează și lucrurile nu sunt în regulă", a spus Rednic despre cei doi.

Citește și: 

Mircea cel rău! Rednic a dat afară azi un jucător de la Dinamo: "A avut destule șanse, uitați câte meciuri a jucat!" + Ultim avertisment pentru vestiar

Mișcări de trupe fără precedent la Dinamo » Rednic vrea să-l dea afară pe omul care a cauzat demiterea lui Niculescu + pregătește revenirea unei legende

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.