Handbal

NORVEGIA - CEHIA 31-17 // Avertisment pentru România: Norvegia a demolat Cehia, iar partida de miercuri cu 'tricolorele" se joacă pentru primul loc!

Heidi Loke

Articol de Marian Ursescu  —  Monday, 03 December 2018

Maşina de handbal norvegiană s-a pus în mişcare, nordicele zdrobind Cehia în celălalt meci din grupa noastră, scor 31-17.

  • România-Norvegia e miercuri, de la ora 22:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. Partidase joacă pentru primul loc

Corecţia dată de nemţoaice, în primul meci, 33-32, le-a trezit pe campioanele Europei. Norvegia a jucat cu totul altceva în faţa Cehiei, şi a câştigat la scor o dispută în care Lunde, Loke, Kristiansen şi celelalte nordice s-au distrat.

Româncele trebuie să fie atente la jocul cu pivotul al nordicelor, acolo unde veterana Heidi Loke joacă precum în tinereţe. Loke a primit premiul de "omul partidei" în disputa cu Cehia.

Şi Florică sau Elisei, care vor evolua pe extrema stângă, trebuie să fie foarte atente la Malin Aune, incredibila extremă dreapta pe care am văzut-o şi la Bucureşti, în CSM-Vipers Kristiansand.

Portarul Katrine Lunde (38 de ani) a avut şi ea o prestaţie formidabilă în prima repriză, având un procentaj de 48%!

S-a terminat 31-17, dar lucrurile erau rezolvate la pauză, atunci când Norvegia avea 20-10!

România-Norvegia se va juca pe 5 decembrie, de la ora 22:00. Ambele echipe sunt calificate, dar meciul se va juca pentru puncte în Main Round.

Spania a pierdut dramatic

În grupa C, cu care se va încrucişa România în grupa principală, Olanda a învins incredibil Spania, 28-27.

Louise Abbingh, fosta jucătoare de la HCM Baia Mare, a marcat direct din aruncare de la 9 metri, când timpul de joc expirase! Olanda a învins cu 28-27 şi va ajunge în Main Round cu punctaj maxim.

Ungaria e şi ea calificată după ce a învins Croaţia cu 24-18. În ultima zi, Ungaria-Spania va fi foarte important pentru configuraţia finală.

Clasament grupa C
1. Olanda 4p
2. Spania 2p
3. Ungaria 2p
4. Croaţia 0p

Clasament Grupa D
1. România 4p
2. Norvegia 2p
3. Germania 2p
4. Cehia 0p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.