Liga 1

Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj îi ia partea lui Țucudean: "Ancheta Gazetei e singura care contează de zeci de ani de zile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 decembrie 2018

Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, îi ia partea lui George Țucudean în contrele privind titlul de cel mai bun fotbalist al anului (detalii AICI). Stanciu afirmă că singura anchetă care contează în desemnarea celui mai bun fotbalist român este cea a Gazetei Sporturilor.

"Ancheta Gazetei Sporturilor e singura care contează de zeci de ani de zile. E recunoscută de lumea fotbalului ca fiind adevărata anchetă în desemnarea superlativelor în România.

Acolo există un echilibru, este tradiție, un sistem clar de votare. Sunt implicate și formațiile, votează toți căpitanii, președinții, antrenorii. În plus, participă și fanii cu un procent important", a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport.

Regulamentul Anchetei Gazetei Sporturilor

Procesul de vot poate fi urmărit în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro în perioada 30 noiembrie - 14 decembrie. Lista câștigătorilor va fi publicată pe data de 21 decembrie în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro.

Vor vota pentru clasamentul final al Superlativelor anului 2018 GSP: cititorii Gazetei, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din Liga 1 și specialiști din cadrul MTS. Cititorii pot vota pînă pe data de 14 decembrie. Pe data de 21 decembrie vom publica în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro rezultatul votului și lista celor 61 de cîștigători ai concursului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.