Liga 1

Moruțan și-a aflat suspendarea după eliminarea cu Gaz Metan

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 December 2018

"Perla" FCSB-ului, Olimpiu Moruțan, a fost suspendat două etape și a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF, după intrarea asupra lui Marius Constantin duminica trecută, cu Gaz Metan (2-1).  

Internaționalul U21 nu va putea evolua în partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe (d) și Viitorul (a).

Patru minute: atât a rezistat Moruțan la Pitești, trimis de Dică pe teren în minutul 65, în locul lui Mihai Roman I.

În minutul 69, la un contraatac al roș-albaștrilor din partida cu Gaz Metan, 2-1, Olimpiu l-a călcat cu talpa pe gleznă pe Marius Constantin, în careul oaspeților, iar Hațegan a luat decizia de a-l elimina pe mijlocașul de 19 ani.D

Dinamovistul Vlad Olteanu, eliminat la meciul cu FC Viitorul după două "galbene", a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

De asemenea, CS U Craiova a primit o amendă de 10.000 de lei pentru incidentele din tribune de la meciul cu Dunărea Călărași (1-0). Suporterii au utilizat lasere și petarde.

Iar Vasile Miriuță, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a primit o penalitate de 2.000 de lei, fiind încadrat la capitolul 51 din regulament, care interzice "provocarea publicului sau a altor persoane". Fostul tehnician al lui Dinamo a arătat semne obscene către fanii călărășeni.

Vezi și: Becali i-a cerut părerea lui Mourinho despre Man: "Nu trebuia să vă divulg ce mi-a zis"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.