Liga 1

SEPSI - FCSB 4-2 // Nicolae Dică se ia de jucători după umilința cu Sepsi: "Pe noi asta ne interesa înaintea meciului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 decembrie 2018

FCSB a pierdut categoric la Sfântu Gheorghe, scor 2-4, iar Nicolae Dică știe principala cauză a acestui eșec drastic. Antrenorul FCSB e convins că jucătorii săi au greșit de la începutul meciului. 

"Am intrat pe vârfuri în acest meci. Pe noi ne interesa înainte de meci cum vom juca pe terenul ăsta în loc să fim concentrați, așa cum au fost cei de la Sepsi. A fost un joc foarte slab, nu mă așteptam la acest lucru. Pentru noi a fost ca și cum nu conta acest meci.

E adevărat că jucătorii nu puteau să-și mențină echilibrul. Am vrut să ținem de minge, nu am putut, apoi am jucat mai multe mingi lungi. Am cerut să riscăm mai mult în a doua repriză.

Sunt dezamăgit pentru că nu am avut o atitudine bună. În prima repriză am fost depășiți total. E un final greu de an, noi mereu jucăm la ora 20:00, când terenul e înghețat", a zis Nicolae Dică la Look Sport.

"Merităm să fim criticați. Am pierdut 4-2 la Sepsi. Noi trebuia să mâncăm din adversar, nu să ne plângem că e terenul înghețat" Nicolae Dică

Citește și:

SEPSI - FCSB 4-2 // VIDEO + FOTO "Moș Nicolae" Dică umilit de Sepsi! Echipa lui Neagoe a făcut un meci perfect și a demolat FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.