Liga 1

SEPSI - FCSB 4-2 // Neagoe le dă peste nas celor de la FCSB: "Terenul? Păi, noi la primele două goluri am făcut spectacol!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 decembrie 2018

Eugen Neagoe a tras concluziile după succesul fulminant cu FCSB, scor 4-2. Antrenorul își laudă jucătorii și speră ca această victorie să ducă echipa în play-off.

"Am așteptat 18 etape să primesc un penalty și iată că a venit. Jocul a fost spectaculos, băieții merită felicitări pentru că au făcut un efort fantastic. Sunt mândru de ei. Nu știu dacă mai era de demonstrat faptul că suntem o echipă valoroasă, ce poate câștiga împotriva oricui.

Primele două goluri au fost spectacol total. Nu cred că terenul a dezavantajat-o pe FCSB. Noi nu suntem o echipă care dă tare în minge și fuge după ea. Construim mereu", a zis Eugen Neagoe la Look Sport.

...despre play-off: "Am spus o dată ce îmi doresc și am fost luat la mișto. Eu mereu am vorbit serios și am spus că vreau în play-off. Obiectivul nostru e să fim mai sus ca anul trecut. Sper să ne îndeplinim acest obiectiv"

"Suntem singura echipă care le-a dat patru goluri. Adversarii care joacă împotriva noastră sunt de regulă încrezători. Chiar am glumit cu Argăseală şi i-am zis că o să fie tare supărat după meci" Eugen Neagoe la TV Telekom Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.