Liga 1

SEPSI - FCSB 4-2 // NOTE GSP Dezastru, dezastru, dezastru! 10 steliști au fost PENIBILI la Sfântu Gheorghe: a plouat cu note de 2 și 3, iar Dică s-a făcut și el de râs

FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 decembrie 2018

FCSB a făcut cel mai prost meci din acest sezon și a fost umilită la Sfântu Gheorghe de Sepsi. Roș-albaștrii au pierdut cu 2-4 și au rămas la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Apărarea echipei lui Dică a funcționat execrabil aseară, toți jucătorii din linia defensivă greșind flagrant la golurile lui Sepsi. Romario Benzar, Mihai Bălașa și Junior Morais au făcut gafe copilărești, toți trei primind nota 2 din partea Gazetei, cele mai mici note din echipă!

Goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean a fost la rândul său de nerecunoscut și a primit nota 3, la fel ca Bogdan Planic, căpitanul FCSB-ului făcând cel mai prost meci de când joacă pentru roș-albaștri. 

Dragoș Nedelcu, Mihai Roman, Dennis Man, Florin Tănase și Harlem Gnohere s-au făcut și ei de râs, toți primind nota 4. 

Nicolae Dică, tehncianul echipei, a fost notat cu 3 de Gazeta Sporturilor, iar la finalul meciului a fost ținta atacurilor finanțatorului George Becali (detalii, AICI).

Cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor au fost Florinel Coman și Raul Rusescu. Trimiși pe teren în repriza secundă, aceștia au redus din proporțiile scorului cu golurile din minutele 61 și 88.  Ambii au primit nota 7.

Remarcații partidei au fost, evident, din tabăra echipei lui Eugen Neagoe. Sepsi a făcut un meci de excepție, iar întreg blocul funcțional al echipei a funcționat la parametri maximi. Cei mai buni oameni ai covăsnenilor au fost Vașvari și Florin Ștefan, ambii notați cu 9, dar și vârful Tandia, cel care a înscris golul 3 al echipei sale din penalty.

Vezi și: SEPSI - FCSB 4-2 // Becali, avalanșă de critici în direct la TV: Dică, MM și jucătorii desființați! Antrenorul ar putea fi schimbat + anunță noi transferuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.