Stiri extrasport

FOTO S-a iubit cu Adrian Cristea și a fost căsătorită cu un alt mare fotbalist, iar acum arată cu totul diferit!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 April 2022

Silvia Pop a avut o viață ca în filme! A fost căsătorită cu fostul fotbalist Ioan Timofte și a avut o relație cu Adrian Cristea, însă acum e stabilită în New York și are propriile ei afaceri.

Silvia a devenit faimoasă în 2003 după ce s-a căsătorit cu fostul jucător de la Porto și Boavista. A lăsat viața din America și s-a întors în Timișoara pentru a fi alături de Timofte, însă căsnicia lor nu a durat prea mult.

 „Timofte e un om foarte bun, dar la fel ca majoritatea bărbaților din România crede că într-o căsnicie doar femeia trebuie să facă sacrificii sau compromisuri.”, a explicat Silvia (răsfoiește galeria foto de mai jos) despărțirea, conform libertatea.ro.

Silvia Pop: „Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin în America„

Silvia a luat decizia de a se stabili definitiv în Statele Unite. Ce spune ea despre „visul american?”

„Pot spune că sunt un om realizat pe toate planurile. Am făcut cea mai bună alegere atunci când am decis să vin în America. Pentru mine s-a dovedit a fi țară tuturor posibilităților. Peste puțin timp îmi voi lua și cetățenia americană. Am aplicat de ceva timp iar acum aștept răspunsul”, a declarat aceasta, conform Prosport.

  • Ulterior ea a mai avut o relație cu Adrian Cristea, însă nici aceasta nu a rezistat, așa că s-a întors la viața din SUA. Aici a întâlnit un potent om de afaceri cu care s-a căsătorit.
  • A renunțat la cariera de fotomodel și s-a implicat în multe afaceri, în special imobiliare și distribuție de haine second-hand.
  • În timpul liber pozează în continuare sexy, iar imaginile ei atrag mii de like-uri pe rețelele de socializare.

FOTO Momentul adevărului! Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.