Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Încă o radiografie dură pentru fotbalul românesc: "Nu cred că a mai fost o situație atât de deplorabilă"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 December 2018

Tot mai mulți oameni implicați în fenomen deplâng starea actuală a fotbalului românesc. Ioan Sdrobiș, 72 de ani, fost antrenor cu o vastă experiență autohtonă, a făcut o radigorafie dură primei Ligi, în direct la GSP LIVE. 

"Urmăresc cu mare tristețe ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nu cred că a mai fost și nu cred că va mai fi o asemenea situație deplorabilă. Mă uitam și aseară, la Sepsi - FCSB. Toată lumea se plânge de teren, de vânt, de gheață.

Nimeni nu analizează lucrurile obiectiv. E o nenorocire din punct de vedere organizatoric. bu mai sunt echipele care au adus prestigiul fotbalului românesc", a spus Sdrobiș, la GSP LIVE. 

Supranumit"Părintele", Ioan Sdrobiș a antrenat echipe precum Oțelul Galați, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, Dacia Unirea Brăila, Extensiv Craiova, CSM Reșița, Jiul Petroșani, FC Vaslui, CFR Timișoara sau Farul. Sdrobiș a făcut în 2011 parte din personalul de scouting de la Dinamo.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Reacție surprinzătoare în direct: "Am rezervele mele despre antrenorul Hagi" » Marele minus al "Regelui"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.