Handbal

ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // VIDEO Fetele de la naționala României au făcut SHOW în autocar după victoria cu Norvegia: "Din toată inima, pentru România" + 10 fotografii nebune de la meci

+10 Foto
FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 decembrie 2018

După un joc absolut entuziasmant, România s-a impus miercuri seara în fața Norvegiei, scor 31-23, și merge cu 4 puncte în faza grupelor principale.

"Tricolorele" lui Ambros Martin s-au dezlănțuit și au declanșat fiesta în autocar, la câteva ore după meci. Relaxate și fericite peste măsură după victoria zdrobitoare obținută în fața nordicelor, jucătoarele și-au testat abilitățile muzicale. 

Pe pagina de Instagram a echipei naționale de handbal  a apărut un scurt filmuleț în care handbalistele românce cântă la unison melodia "Din toată inima", aparținând trupei Voltaj. 

Marius Ionescu, corespondentul foto al Gazetei prezent în Franța, a surprins 10 fotografii care reflectă perfect starea de spirit din lotul naționalei. Vezi imaginile spectaculoase în galeria foto

Vezi și: ROMÂNIA - NORVEGIA 31-23 // Năucite pe teren, norvegiencele au dat-o pe glume: "Pintea e cu 2 metri mai înaltă decât mine" :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.