Liga 1

EXCLUSIV Prăbușit inert pe gazon, ivorianul dorit de Rednic la Dinamo așteaptă verdictul doctorilor » Luana Rednic: "Și tata mi-a leșinat din senin"

Luana Rednic, alături de tatăl său // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Costin Ștucan  —  joi, 06 decembrie 2018

Fundalul Abdel Diarra (23 de ani) a dat probe în ultimele săptămâni în "Ștefan cel Mare" și se pregătește să semneze un contract cu Dinamo până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Miercuri seară, însă, GSP.ro a descoperit și a publicat imagini șocante cu fundașul central ivorian în timp ce se prăbușește din senin pe teren într-o partidă disputată anul trecut în Suedia.

Diarra a fost transportat la spital, iar doctorii au pus căderea jucătorului pe seama unei lovituri la cap suferite anterior în timpul meciului Syrianska - Atvidabergs FF 3-0, din liga a doua suedeză.

Scena de groază seamănă izbitor cu momentul în care un alt dinamovist de origine africană, Patrick Ekeng, a sucombat pe gazon în 2016.

Ce s-a întâmplat în această dimineață

În această dimineață, Diarra a mers la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru analize înainte de a semna contractul.

"Așteptăm rezultatele. Jucătorul nu ne-a spus despre episodul din Suedia. Am vorbit și cu tata despre asta și stăm să vedem ce zic doctorii. Nu ne îngrijorează situația lui. Și tata mi-a leșinat din senin și totul era din cauza unei dureri puternice la genunchi", a declarat pentru GSP.ro Luana Rednic, fiica impresar a antrenorului.

Capturi cu momentul terifiant:

Vezi și: VIDEO Atenție, IMAGINI HORROR! Pe cine aduci, Rednic? Fundașul Diarra s-a prăbușit pe gazon la fel ca Ekeng. Scene șocante cu africanul dorit să întărească apărarea lui Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.