Liga 4

CSA Steaua recunoaște în premieră: "Da, nu avem voie să jucăm în Liga 1!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 December 2018

Noul comandant al CSA Steaua, Bixi Pompiliu Mocanu, a vorbit despre viitorul formației din Ghencea. A subliniat faptul că se vor face demersuri pentru ca echipa să poată promova în Liga 1, recunoscând că sub actuala formă e imposibil.

De asemenea, a vorbit și despre modul în care echipa ar putea dobândi oficial recunoașterea că e deținătoarea palmaresului istoric roș-albastru. 

"Cu echipa de fotbal dorim să facem promovare în Liga a 3-a, a 2-a şi apoi în Liga 1. Ne gândim de pe acum la Liga I, să putem asigura cadrul organizatoric pentru funcţionarea echipei. Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului", a zis Bixi Pompiliu Mocanu, conform TV Telekom Sport. 

...despre posibila îndepărtare a lui Florin Talpan: "Sunt de principiu să lucrez cu materialul clientului. Pe măsură ce mă voi lămuri vizavi de capacitatea fiecăruia dintre noi, o să iau măsurile necesare. Ca să schimbi ceva trebuie să ai cu ce să înlocuieşti".

...despre palmares: "Nu cred că se complică situația. Avem un consilier juridic-şef care face demersurile necesare astfel încât să poată duce lupta în instanţă pentru obţinerea palmaresului".

CSA Steaua are în acest moment o decizie favorabilă în privința mărcii și se înfruntă cu FCSB în instanță și pentru palmares. 

Bixi Mocanu a fost numit comandat al CSA în urmă cu două luni, în locul lui Cristian Petrea. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.