Handbal

ROMÂNIA - OLANDA // "Ghiță-contra" » Tadici nu crede că putem obține aurul! Pe cine mizează fostul selecționer: "Au antrenor mai bun decât Ambros Martin"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 December 2018

România s-a calificat cu 4 puncte în faza grupelor principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franța. Gheorghe Tadici apreciază evoluția elevelor lui Ambros Martin, dar nu crede că "tricolorele" sunt favorite la trofeu. 

  • România debutează în grupa principală duminică, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

"A contribuit o armată de antrenori până aici, până să le preia Ambros Martin. Oricum, are experiența marilor bătalii la nivel de club și poate transfera și aici. Doar că la națională e vorba de uzură.

Trebuie să ai habar cum să gestionezi o astfel de situație. Au sanșe, peste 90%, de a se califica in semifinale. De acolo, dacă gestionează partidele ca aseară, au posibilitatea unei medalii. El beneficiază la naționala României de o echipă cu multa experiență, dar și cu foame de medalie.

Rusia reusește prin Trefilov sa le aducă pe jucătoare la un nivel foarte ridicat. E cel mai bun antrenor din ultimii 35 de ani. Rusia e favorita la medalia de aur", a declarat Tadici pentru Prosport.

Gheorghe Tadici are în palmares o medalie de argint la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2005 . A fost învins în finală chiar de Rusia lui Trefilov.

2.80este cota Franței la câștigarea trofeului, urmată îndeaproape de Rusia, cu o cotă de 3. România are a treia șansă, cu o cotă de 5

Clasament GRUPA PRINCIPALĂ II

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte
1. România 2 60-47 4
2. Olanda  2 56-52 4
3. Ungaria 2 57-54 2
4. Germania 2 57-61 2
5. Spania 2 53-60 0
6. Norvegia 2 55-64 0

*primele două se califică în semifinale

Vezi și: 

Cifrele spun totul, România e în TOP la toate capitolele! 10 statistici IMPRESIONANTE după primele 3 meciuri de la Europeanul de handbal

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.