Liga 1

BOTOȘANI - IAȘI 1-2 // Stoican nu înțelege de ce a fost eliminat în victoria de la Botoșani: "Da, așa i-am zis, dar ne permitem"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 decembrie 2018

Poli Iași s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și speră în continuare la play-off. Flavius Stoican n-a înțeles motivul pentru care "centralul" Marian Barbu l-a trimis în tribune în minutul 76. 

"Am avut o discuție cu Marius Croitoru, omul de pe banca lor. A fost una prietenească, am un respect imens pentru el, la fel cum are și el pentru mine. L-am făcut mai «maimuțoi», dar ne permitem. Mi-au spus că am depășit spațiul tehnic. Asta e.

În prima repriză am arătat exact așa cum vreau eu. Sper să o ținem în ritmul ăsta în continuare. Speranțele pentru play-off sunt mici, dar noi credem până la final. Nu renunțăm la acest obiectiv. Cred că merităm să fim mult mai sus în clasament. 

Vreau să felicit organizatorii. A fost un gazon excepțional, cum nu am văzut foarte multe în această perioadă! Cinste lor, merită toate felicitările!", a declarat Stoican la TV Telekom Sport. 

 

Fostul mijlocaș Marius Croitoru ocupă funcția de director sportiv al clubului din Botoșani. 

4eliminări are Flavius Stoican de când a preluat-o pe Poli Iași. Cea de astăzi este prima din actualul sezon

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Poli Iași scoate spectaculos 3 puncte la Botoșani și echipa lui Stoican încă mai visează la play-off

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.